De KICK-OFF van de ONLINE feestweek 2021!

Voor leuke bakkers, vrolijke bakkers, serieuze bakkers, knutsel bakkers, mannelijke bakkers, vrouwelijke bakkers, gekke bakkers!

Er zijn TE GEKKE prijzen te winnen! En een EXCLUSIEVE hoofdprijs: een HOTELOVERNACHTING voor 2 personen, met ontbijt, op een bijzondere plek!

Doe mee en wordt onderdeel van de uitzending op vrijdagavond 23 april 2021!

Vrijdag 23 april om, 19.30 uur, gaan wij in een liveshow, samen met een vakjury, de beste taarten proeven en beoordelen. Wie weet ben jij 1 van de winnaars van Heel Zwartsluis Bakt. Het is geheel vrijblijvend wat je bakt. Bak gewoon jouw specialiteit of wat je leuk vindt!

Naast dat je een prijs kunt winnen voor je taart, maak je kans op nog een gave prijs.

Degene die het leukste, grappigste of beste motivatiefilmpje (of tekst) erbij aanlevert, komt in aanmerking voor de EXTRA PROMOTIE PRIJS.

Want niet alleen vinden wij het superleuk om te zien of te lezen waarom je voor deze taart hebt gekozen, maar ook de kijkers van Heel Zwartsluis Bakt.

De leukste motivaties worden uitgezonden tijdens de live uitzending. En pssttt, realiseer je ook dat jij met jouw motivatie ook nog je eigen taart kunt promoten… ;-)

Dus Bakkers van Zwartsluis: ga voor een HEERLIJKE taart en een PRACHTIG motivatie filmpje/tekst.

Bakkers klaar? Bakken maar!!!!

Je kunt je aanmelden via info@oranjeverenigingzwartsluis.nl . Na ontvangst van je e-mail krijg je nadere instructies van de organisatie van dit event.

Als onderwerp van de e-mail graag Heel Zwartsluis Bakt vermelden.

Aanmelden kan tot en met zaterdag 3 april a.s.

Voor iedereen vanaf 13 jaar.

De livestream is te volgen via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=1lWnEdnhoVU&list=PLqO7Su0e7ofDucBmezTLzOzYgx-HAHJcF&index=1