Vanuit de digitale feesttent van de Oranjevereniging Zwartsluis zal op maandag 26 april 2021 rond 20.15 uur de traditionele BINGO van uw beeldscherm thuis afspatten.

Er worden maar liefst 5 rondes en een superronde gespeeld.

Ook dit jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen. In de 5 rondes wordt er gespeeld om prachtige prijzen van met name Sluziger middenstanders. We sluiten af met de superronde met als hoofdprijs een minuut gratis winkelen bij de plaatselijke Coop Supermarkt van Luc Kleine. De andere prijzen in deze ronde bestaat uit geld prijzen.

De set van 5 bingo kaarten en de super-ronde kaart worden vanaf 29 maart verkocht voor 10 euro. Naast de bingo kaarten ontvangt u ook een COOP verrassingspakket met een aantal lekkernijen. Er kunnen extra sets bingokaarten voor € 7,50 per set besteld worden. Uiteraard is het ook mogelijk om extra superronde kaarten voor € 2,50 per stuk aan te schaffen.

De kaarten zijn uitsluitend te koop via dorpsplein-zwartsluis.nl: https://ap.lc/r2e4P

De betaling kan, bij voorkeur, online via dorpsplein-zwartsluis.nl. Het is ook mogelijk om bij afhalen contant te betalen. Als u contant betaald, dan graag gepast.

Na opgave kunnen de COOP-BINGO-PAKKETTEN worden afgehaald op 17 en 24 april 2021 tussen 13.00 en 16.00 via een ‘drive- tru’ bij de jeugdsoos Esclusa. Dit zit op het parkeerterrein bij de voetbalvereniging DESZ.

Ook dit jaar zal de bingo gepresenteerd worden door het in Zwartsluis wereld beroemde bingo duo Yvonne Kisjes en Martin Withaar, gezelligheid verzekerd dus!

De livestream is te volgen via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=-7jeaZQD-cQ&list=PLqO7Su0e7ofDucBmezTLzOzYgx-HAHJcF&index=4