Kom jij ook naar het feestterrein? Op Koningsdag is er meer dan genoeg te doen in Zwartsluis. Schitter jij mee in de optocht? Laat je je spierballen zien tijdens de zeskamp? Of ben je in de botsauto’s te vinden op het kermisterrein? De keuze is reuze! Kom op 27 april naar het feestterrein aan de Berkenlaan waar Deejay Nelson vanaf 15.00 uur zorgt voor gezellige achtergrondmuziek en geniet van een middag vol activiteiten!

Kermis

Geen feestweek zonder kermis! Ook dit jaar staan er op Koningsdag weer knotsgekke attracties op het feestterrein aan de Berkenlaan. Ben je gek op actie? Stap dan in de botsauto’s of bezoek een van de andere vele attracties. Voor jong en oud is er
van alles te doen!

Dancing Devotion

Time to dance! Om 16.00 uur staan de dansers van Dancing Devotion op het podium in defeesttent. Na afloop van het optreden geeft de dansgroep een leerzame workshop, waaraaniedereen kan deelnemen. Dancing Devotion is een jonge dansschool in Zwartsluis, die bruist van de energie.

Prijsuitreiking optocht

Na afloop van het middagprogramma, vindt om 17.30 uur de prijsuitreiking van de optocht plaats. In of bij de feesttent reikt de burgemeester van de gemeente Zwartewaterland de prijzen uit aan de winnaars.